Diensten & tarieven

Wat ik voor u kan betekenen…
Ik schrijf teksten in alle soorten en maten: persberichten schrijf ik zo dat ze een op een in een krant kunnen worden overgenomen. Webteksten en SEO-teksten schrijf ik helder en to the point. Hebt u een brochure nodig? Of zoekt u een journalistieke productie? Ik verzorg ook redactie en eindredactie. Uiteraard kan ik ook voor u iets ondertitelen of vertalen (vanuit het Engels, Duits, Spaans en Zweeds).

…en wat dat kost…
Als u mij kunt vertellen hoe ik van de lucht kan leven en daarvan mijn huur en vaste lasten kan betalen, werk ik gratis voor u. De eerste die me dat kan vertellen ben ik nog niet tegengekomen, dus hangt er een kostenplaatje aan de werkzaamheden die ik voor u doe. Dat kostenplaatje is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de aard en omvang van de opdracht, de deadline en de vraag of en hoeveel research er nodig is. Soms is het handiger om een uurtarief af te spreken, soms is het handiger om een projectprijs af te spreken en soms is het handiger om een tarief per woord af te spreken.

Totaalconcept nodig?
Het Dierenbos is meer dan een naamgrapje, het is ook een netwerk van vormgevers, websitespecialisten, fotografen en vertalers, dus ook voor een totaalconcept zoals
een complete website, brochures (inclusief vormgeving) of overige (commerciële) producten kunt u bij het Dierenbos terecht.